Keuzestress

Keuzestress

Vraag jij jezelf ook wel eens af of je wel genoeg doet aan het milieu of ben jij een prijskoper en kies je liever voor een scherpe prijs. Gevalletje van keuzestress. Helaas heb ik hier ook last van. Gemiddeld komt deze keuzestress bij mij toch wel een aantal keren per week voor. Niet alleen privé in de supermarkt wanneer ik moet kiezen tussen een beter leven keurmerk met een hoge prijs of voor een goedkopere variant maar ook op kantoor moeten er keuzes gemaakt worden.
Ach ja waar kan je je druk over maken hoor ik wel eens zeggen maar toch, het gaat misschien over kleine dingen, die op zich niet redelijk onbenullig lijken maar ja in mijn optiek helpen alle kleine beetjes en als we allemaal in ieder geval over nadenken dan moet dit op termijn toch schelen.
Want de vraag geef ik mijn gasten een papieren bekertje of toch maar de kopjes gebruiken en aan het einde van de dag de vaatwasser aanzetten. Wat is nou beter voor het milieu en mijzelf’ Schaf ik kant en klare handzeep aan of ga ik voor de goedkopere grote verpakking. Over het algemeen scheelt dit echt veel geld, maar dan moet ik wel zelf aanvullen en moet ik dan kiezen voor alcoholgel, ja want die ontsmet de handen het beste of toch maar voor de foamzeep want die is zo fijn voor mijn handen. Toen ik voor deze keuze stond kon ik gelukkig mijn keuze maken naar aanleiding van een artikel dat ik gelezen heb. Een 5l liter navulverpakking foamzeep. Twee vliegen in één klap, of eigenlijk drie vliegen in één klap. Zowel prijstechnisch als milieutechnisch de beste keuze en in mijn optiek ook het fijnste product om je handen mee te wassen.
Ben jij ook geìnteresseerd in deze optie en een bijpassende foamzeepdispenser klik dan hier voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *