SanTRAL Plus digitale hygiëne.

Het kon niet uitblijven, Hygiëne is digitaal gewordende, de technologie zit immers niet stil en is nu ook bereikbaar voor uw sanitaire ruimte! Dit bereikt u met SanTRAL Plus digitale hygiëne

De SanTRAL® Plus-serie zorgt ervoor dat de voorraad van de accessoires in uw sanitaire ruimte eenvoudig af te lezen zijn vanaf een telefoon, tablet of computer.  Met deze intelligente oplossingen is de klanttevredenheid gegarandeerd. Aangezien er nooit meer lege zeep-toiletpapier- en papieren handoekdispenser zijn en de hygiëne- en afvalbakken geven via de app de hoeveelheid aan.

Het feit dat de praktische dispensers met hun heldere, minimalistische design en keuze uit verschillende kleuren harmonieus in veel omgevingen kunnen worden geïntegreerd, maakt deze oplossing nog aantrekkelijker.

Hoe werkt het?

U koppelt simpel uw SanTRAL PLUS systemen aan het SanTRAL PLUS Smart systeem.  Op de app kunt u de vulstatus zien van al uw dispensers maar ook hoe vol de hygiëne- of afvalbakken zitten. Hiermee is de totale hygiëne in uw sanitaire ruimtes naar het hoogste niveau getild.
Het batterij niveau van ieder apparaat wordt bewaakt via de app, dus u kunt altijd op tijd de batterijen vervangen. Hierdoor is er dus geen down-time voor uw accessoires.
Wanneer er een dispenser gevuld moet worden of een afval- of hygiëne bak geleegd moet worden komt er een taak op de telefoon of tablet van de betreffende medewerker. Indien de dispenser gevuld of de afvalbak geleegd, dan wordt de taak als afgehandeld gemarkeerd. Hoge bezoekers aantallen? Geen stress want alle accessoires worden real time gemonitord.

Kwaliteit.

Alle SanTRAL PLUS accessoires worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De producten worden volgend de hoogste standaards gefabriceerd. Het is niet voor niets al deze producten maar liefst 5 jaar garantie hebben.
Totale merk onafhankelijkheid. De SanTRAL PLUS accessoires zijn merk onafhankelijk. Indien er een product onverhoopt uitverkocht mocht zijn bij de uw leverancier dan koopt u simpel bij de andere leverancier. Hierdoor bent u verzekerd dat u nooit zonder vullingen zit. Klik hier voor ons assortiment van de vullingen
Alle SanTRAL PLUS producten zijn gefabriceerd van hoogwaardig RVS en zijn behandeld met het gepatenteerde anti-fingerprint coating.

Veiligheid.

Al uw data is veilig, alle accessoires zijn HTTPS/TLS versleuteld zodat derden nooit bij uw gegevens kunnen. De vulgraad van de dispensers of he hoeveelheid afval kunnen ook heel gemakkelijk met NFC uitgelezen worden met de telefoon of tablet.

Alle SanTRAL PLUS accessoires worden automatisch vanuit de cloud geüpdatet, hierdoor bent u altijd verzekerd van de nieuwste firmware.

 

Welke awards heeft SanTRAL plus al gewonnen?

De SanTRAL plus accessoires hebben intussen de volgende prijzen in de wacht gesleept:

Red Dot award
German design award
Iconic award
Green product award
IF design award

Welke producten zitten er in de SanTRAL PLUS collectie?

Afvalbak 25 liter
Afvalbak 50 liter
Handdoekdispenser
Hygiënebak.
Jumborol dispenser
Toiletrolhouder 2 rollen
Toiletrolhouder 4 rollen
Zeepdispenser (vloeibare zepen, alcoholgel, lotions en Crèmes)