Bruikleen oplossing voor bedrijven

Bruikleen oplossing voor bedrijven

Bruikleen oplossing voor bedrijven

Wilt u graag mooi ingerichte sanitaire ruimtes, maar ziet u op tegen de investering? Dan is de bruikleen oplossing voor bedrijven die wij bieden in samenwerking met All Care de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Kies zelf welke artikelen u wenst te hebben en kies de looptijd. U hoeft alleen maar de vullingen af te nemen die geschikt zijn voor deze producten. Ons montageteam komt het ook nog gratis voor u ophangen.

Ga voor modern zwart of traditioneel wit, aan u de keus. Een nieuwe inrichting van uw sanitaire ruimtes was nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop!

Met de unieke bruikleenovereenkomst zorgen wij voor een nieuwe inrichting terwijl u ruimschoots binnen uw budget blijft! U hoeft niet te investeren in de producten en accessoires waarmee u uw sanitaire ruimte gaat inrichten. Nee U krijgt deze artikelen gratis in bruikleen!! Gratis?? daar zit een addertje onder het gras hoor ik u denken. Maar er zijn geen verborgen kosten of onduidelijke afspraken. Het enige wat we afspreken is dat u gedurende de door u zelf gekozen looptijd de vullingen zoals desinfectiemiddel, doekjes, toiletpapier en handzeep bij ons afneemt. U kunt de producten zelfs van uw eigen logo laten voorzien, zo heeft u een goedkope passende situatie voor uw sanitaire inrichting gecreëerd voorzien van uw eigen kenmerkende uitstraling.

Hoe werkt de bruikleen oplossing voor bedrijven?

U vult geheel vrijblijvend een 1, 3 of 5 jarige aanvraag in.

Bij Dispenserwereld heeft u de keuze uit 1, 3 of een 5 jarige overeenkomst.

Als voorbeeld nemen we de Zeepdispenser 1000 ml kunststof navulbaar zwart, deze kost normaal €26

Wanneer U kiest voor een 2 jarige overeenkomst dan kost de zeepdispenser 1000 ml slechts € 15 (inclusief montage door ons montageteam).

Indien u kiest voor een 3 jarige overeenkomst dan kost de zeepdispenser 1000 ml slechts € 10 (inclusief montage door ons montageteam)

Indien u kiest voor een 5 jarige overeenkomst dan kost de zeepdispenser 1000 ml u € 0,00 (inclusief montage door ons montage team)

Bruikleenoplossing voor bedrijven: de beste oplossing! lees zelf maar waarom!

Met het bruikleen-concept van All Care bieden wij u de beste optie binnen uw budget. Zónder te investeren in dispenserlijnen en accessoires. Nee, u krijgt de toiletinrichting gratis in bruikleen! In ruil daarvoor hoeft u bij ons alleen de vullingen zoals toiletpapier, doekjes, handzeep en desinfectiemiddel aan te schaffen. Zo creëert u zélf voor uw werksituatie de meest passende sanitaire oplossing, met uw eigen, herkenbare uitstraling.